Според Google браузърът Chrome е създаден, за да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна.

Вижте 5 добавки за Chrome които ще ви улеснят живота:

1. Be Limitless

Be Limitless събира информация за вашите дейности онлайн и ви дава отчет за това колко време сте "загубили" на определени сайтове, както и предложения за това, което можете да направите, за да подобрите производителността си.

Кои са основните WEB браузъри, които трябва да познаваме? (ВИДЕО)

2. Juicy Drops


Обичате да гледате картинки ? Просто отворете нов tab и Juicy Drops.Ще запълни празното пространство с красива снимка от Инстаграм. Снимката се сменя на няколко секунди. Можете да изберете какви снимки да се показват на база вашите предпочитания.

3. Random Wikipedia Tab

Увеличете общата си култура със случайна страница от Wikipediа всеки път когато отворите нов tab.

Проверете каква лична информация знае Google за вас

4.. AnimatedTabs

Позволява да превърнете своя скучен нов tab в раздел за забавление. С animatedTabs ще се появи нов страхотен GIF във всеки нов раздел. Можете да персонализирате надписите на изображението и дори да споделите тази находка с приятелите си чрез социалните медии.

Как браузърът ви разбира къде сте? (ВИДЕО)

5. Taco

Получете достъп до всичките си задачи от множество инструменти за управление на задачите, всичко на едно място, като използвате Taco. Тaco ще групиравашите задачи от Asana, Basecamp, GitHub, Gmail, OmniFocus, Trello, Zendesk и 40+ други платформи на едно място в новия tab, който отворите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук